Segona jornada del Critèrium de llançaments d’hivern

569

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar una nova jornada del Critèrium de llançaments d’hivern, juntament a la UA Rubí, l’entitat local. Aquest segon cap de setmana va tenir com a protagonistes els i les llançadores de martell i les discòboles, que van obtenir noves marques.

Al martell masculí, l’atleta de FC Barcelona, Daniel Ruiz, va obtenir la victòria amb una marca de 55.28 m, i va ser un dels atletes destacats del matí. Joan Bea va acabar segon amb 50.13 m, amb Enric Martínez, del CA Vic, com a tercer classificat amb 46.56 m. Eloi Jané va ser el sub 20 millor classificat amb 46.20 m, mentre que David Moreno va ser el millor màster, amb 45.29 m, tots dos de l’UCA.

En el disc femení, protagonisme per la gran estrella present a Rubí, Andrea Alarcón. La campiona d’Espanya va acabar el concurs amb 50.10 m i només dos llançaments. Daniela Fernàndez, debutant com a sub 20, va aconseguir una marca de 45.28 m, deixa a Maria Vega, del Cornellà Atlètic, com a tercera classificada amb 38.66 m.

Finalment, al martell femení, millor marca per Alba Ruiz, sub 20 del CA Nou Barris, que va llançar l’artefacte fins als 43.21 m. En segon lloc va acabar Georgina Alabart, amb una marca de 42.58 m, deixant en tercer lloc a l’atleta del CA Manresa Irene Mateo, amb 41.54 m.

Gairebé una quarantena de llançadors i llançadores es van donar cita a Rubí. La setmana vinent es disputa la tercera jornada a El Prat del Llobregat.

· Resultats