Serrahima acull el Campionat de llançaments de promoció

828

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest proper cap de setmana el Campionat de Catalunya de llançaments d’hivern de promoció, de sub 16 a sub 20, a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. 190 atletes de les tres categories i de les tres proves de llançaments es trobaran durant tot el dissabte per decidir les 54 medalles en joc.

La categoria sub 16 masculina tindrà diversos noms destacats, sent una de les que més atletes portarà. Daniel Gonzalo arriba com un dels que té millor marca, sent favorit al disc, amb Pol Hernàiz, del CA Gavà, com a referent al martell. A la javelina, Aniol Morcillo i Guillem Gonzàlez seran dos dels atletes a tenir en compte per lluitar per l’esglaó més alt del podi.

La categoria sub 16 femenina, d’altra banda, comptarà amb la presència de Griselda Ollé i Karen Rius a la prova del martell, amb marques destacades. També, al disc, Jana Ribes del CA Ascó i Martina Ferrando, del Cornellà Atlètic, lluitaran pels primers llocs del podi. A la javelina, Jana Parareda, del CA Vic, arriba amb moltes opcions de victòria.

A les proves sub 18, destaquen, d’una banda, Guillem Giménez, subcampió de pes PC, amb més de 40 metres al disc, de l’altra, Hailu Estrampes, com a gran figura, actual rècord de Catalunya de la prova de javelina. Finalment, en martell, Eric Recolons i Arnau Martínez es disputaran les millors places al martell. A les proves femenines, Carla Serral arriba com a gran figura del martell. L’atleta del CA Castellar serà gran candidata a la victòria, com Maria Vallès al disc. Érika Sellart arriba com la gran favorita a la javelina, seguida d’Ingrid Valcarcel.

Finalment, a les proves sub 20 també tenim noms destacats participants. Aleix Camats serà el gran candidat del disc, amb fora lluita al martell entre Eloi Jané, Adrian Sedano i Jordi Pizarro, i amb Guim Morcillo com a candidat a la javelina. Finalment, a les proves femenines, la prova del martell tindrà una lluita aferrissada entre atletes com Georgina Alabart, Irene Escolano o Alba Ruiz, mentre que el disc tindrà la clara favorita de Daniela Fernàndez, atleta ja present en proves absolutes. Finalment, a la javelina destaquen noms com Eulàlia Férriz i Aisha Mohammed Mariche.

A les 10 h començarà el Campionat a les proves de disc, disputant-se entre les 11.30 h i les 18 h la totalitat de martell i javelina, acabant a les 19.30 h amb l’inici del disc sub 18 i sub 20.

· Reglament   · Atletes admesos