Set equips de Catalunya viatgen a Eivissa al clubs màster

451

Les pistes d’atletisme de Can Mises seran la seu del Campionat d’Espanya màster de clubs, on set equips catalans de cinc clubs diferents viatgen per competir a 1a i 2a Divisió. Son tots els dominadors màster de Catalunya, així doncs, equips com el Barcelona Atletisme, el Pratenc AA, el CA Nou Barris, l’Avinent Manresa i l’UCA, que debuta, seran els equips que competiran per buscar el títol.

A Primera Divisió veure el Pratenc AA masculí i femení i el CA Manresa femení. Tots dos clubs venen amb el bo i millor de l’atletisme màster. L’equip masculí buscarà de nou lluitar pels podis amb atletes destacats, com ara el M80 Albert Pedrero, Francesc Bonfill o Isaac Piñero a la velocitat, Félix Pérez als 3.000 m, Farid Khtira a les tanques i 3.000 obstacles, Lluís Rosell a l’alçada i a la perxa, José Antonio López al pes i al disc i Ramon Baque a la llargada i a la javelina.

El Pratenc AA s’enfrontarà a AA Moratalaz, Club Atletismo Sada, als locals del Club Atletisme Raval, Image FDR, CEA Tenerife, AD Sprint i CAIM-TED.

A la Primera Divisió femenina, seran dos els equips catalans presents. D’una banda, el mateix Pratenc AA, buscarà també lluitar pel podi amb atletes que han aconseguit medalles aquest darrer cap de setmana a Sabadell. D’entrada, Patricia Hidalgo, de l’Hospitalet Atletisme, competirà als 100 mll i a la perxa, Mònica Vicente als 200 mll, Marta Alias als 1.500 m, Noelia Jiménez als 3.000 m i als 3.000 obstacles, Gemma Cassi al triple salt i al disc, Geraldine Garcia als 400 mll i a la llargada, Carmen Ma Solé, del CA Parets, al martell i Cristina Garcia a la javelina.

D’altra banda, el CA Manresa també buscarà lluitar pel podi, i ho farà comandat per Maite Marzo, que just ve de guanyar l’or als 200 mll català. Marzo també competirà a Eivissa a la prova dels 200 mll, a més dels 100 tanques. Núria Cascante, del JA Berga, competirà als 1.500 m, Marta Busquets, als 3.000 m, Sara Beltran als obstacles, Lourdes Rossinyol al disc o Carme Bes a la javelina.

Manresa i Pratenc s’enfrontaran a Biznaga Málaga, CAIM-TED, Club Atletismo Sada, Atletismo Samertolameu i Durango Kirol Taldea.

· Web Primera Divisió

D’altra banda, a 2a Divisió, a la lliga masculina coincidiran Barcelona Atletisme, CA Nou Barris i UCA, disposats a buscar l’ascens de categoria. Ho faran davant dels locals de Pegasus AC, CA Puerto Torrevieja, UA Almeria i Club Aguere.

El Barcelona Atletisme, un dels clàssics de les competicions màster, arriba a aquesta lliga masculina disposat a seguir la dinàmica del viscut al clubs català. Ho farà amb Jordi Mirmi als 100 mll i als 200 mll, Francesc Marsol, del CA Granollers, als 800 m i als 1.500 m, Marc Bel als 400 tanques i a la perxa, Raúl Julián a la llargada, Jordi Bedmar al triple salt i Carlos Antúnez a la javelina.

D’altra banda, un altre clàssic, el CA Nou Barris, buscarà l’ascens també després d’executar un bon campionat català de clubs, acabant campions. Dels atletes destacats tindrem a Josep Gonzàlez als 100 mll, Miguel Antonio Jalón als 400 mll, Robert Metcalf als 800 m i als 3.000 m, Francisco Aragón, de l’UA Rubí, als obstacles, Sebastian Berengui a la perxa i al disc, Juan Antonio Segarra, de l’UA Rubí, a la javelina i Luís Abadías els 3.000 marxa.

Finalment, l’UCA farà el seu debut amb un equip conjuntat i amb ganes de gresca. Carles Doz, en un gran estat de forma, competirà als 100 mll i als 200 mll, Daniel Garcia farà els 400 mll i els 3.000 m, Sergio Bejarano, del Cornellà Atlètic, els 1.500 m i els 800 m, Javi Segovia les tanques, Kirian Pérez l’alçada i la llargada, Carlos Teruel la perxa i Ruben Berenguel el martell.

També a segona divisió, en aquest cas, femenina, el Barcelona Atletisme competirà per buscar l’ascens. Son les actuals campiones de Catalunya de clubs i voldran rubricar el curs amb la prova màster. Silvia Portillo als 100 mll i als 200 mll, Marta Camps als 800 m i als 1.500 m, Nancy Nena Quispe als 3.000 m, Cristina Miralles 100 tanques, Lluïsa Casanovas a l’alçada, Pat Vidal, del CA Granollers, a la llargada i Mònica Navarro, també del CAG, al triple.

· Web Segona Divisió

Dissabte de 15.30 h a 19.40 h es disputarà la segona divisió i diumenge al matí, de 9 h a 14.30 h serà el torn de la primera divisió.