SIMPOSI ENTRENAMENT DE RESISTÈNCIA

2567

Ja està disponible el programa i l’horari del congrés internacional Simposi d’Entrament de Resistència que se celebrarà el proper 21 de desembre a Calonge – Sant Antoni, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.
A la vila empordanesa es trobaran quatre entrenadors de reconegut prestigi internacional per a compartir coneixements en aquest congrés atlètic. Patrick Sang, medallista olímpic a Barcelona 92, és entrenador del millors atletes kenyans i realitzarà una ponència titulada «Com es crea la diferencia en l’aplicació dels mètodes d’entrenament». Tomasz Lewandowski, Màster Coach i Mànager, entrenador de l’equip nacional de Polònia, compartirà coneixements en la seva ponència «L’importància en l’entrenament dels petits factors aliens a córrer». L’australià Nic Bideau, entrenador IAAF level 4, entrenador d’atletes com la campiona olímpica Cathy Freeman, farà la seva ponència titulada «Elements clau per un programa d’èxit en mitja i llarga distància». Jordi Toda, entrenador nacional RFEA, realitzarà una explicació sobre «L’evolució de l’atleta en la preparació de la marató» en referencia a l’entrenament de la Marta Galimany.
El congrés internacional es realitzarà al Castell de Calonge el proper 21 de desembre en horari de 09,00 h a 19,30 hores. La darrera setmana de novembre s’obriran les inscripcions i es trobarà en aquest lloc web l’enllaç i les instruccions per a formalitzar-la.
El congrés disposarà de servei de traducció consecutiva d’anglès a castellà i també s’oferirà una oferta d’allotjament que inclourà descomptes pels participants al simposi.

· Programa