Sis atletes de Catalunya a la trobada internacional sub 20

710

Sis atletes de Catalunya van competir amb la RFEA a la trobada internacional sub 20 viscuda a Liévin. La competició es disputava amb la presència d’Espanya, Itàlia i França, i es va dividir en les diferents proves de pista coberta. Anna Cardona, Pol Elvira, David Pérez, Martí Serra, Jan Díaz i Laurine Elisa Marimon van competir sent la delegació catalana a la pista francesa.

Primerament, destaquem l’actuació del velocista de Viladecans Pol Elvira. El campió d’Espanya sub 20 dels 60 mll va competir a les semifinals i a la final, acabant en aquesta última segon amb un gran temps de 6.79. A més a més, David Pérez va obtenir també una magnífica marca de 48.26 als 400 mll, acabant segon i aconseguint, d’una banda marca personal, i de l’altra rècord del seu club, el CA Manresa.

A les proves dels salts, Jan Díaz, també del CA Manresa, va obtenir la sisena posició a la llargada amb una marca de 7.03 m, acabant un magnífic curs de pista coberta, sent campió català absolut i campió estatal sub 20. En el triple salt, la saltadora del CA Tarragona Laurine Elisa Marimon va obtenir la 4a posició amb una marca de 12.46 m. Marimon també ha estat una de les saltadores més destacades a nivell català durant aquest inici de 2023.

A la perxa, dos representants. D’una banda, Anna Cardona, la primera atleta de l’UA Montsià en ser internacional, va acabar el concurs amb una marca de 3.48 m, sisena de la prova. De l’altra, Martí Serra. L’atleta del CA Manresa va superar els cinc metres i va acabar amb 5.03 m, tercer ex aequo amb el francès Mathis Prod.

Amb aquesta competició es tanca la temporada de pista coberta pels atletes sub 20, després de les competicions catalanes, estatals i internacionals.

· Resultats