Sis atletes de Catalunya a la trobada internacional sub 20

566

Sis atletes catalans i catalanes formen part dels i les quaranta participants de la RFEA a la trobada internacional sub 20 que s’ha de disputar dissabte a la localitat de Lievin, a Alts de França. Tots ells i elles van endur-se medalla al darrer Campionat d’Espanya sub 20 celebrat a Sabadell.

Tenim a dues atletes de categoria femenina presents en aquesta trobada. D’una banda, Laurine Elisa Marimon, del CA Tarragona, competirà a la prova de triple salt. Marimon va aconseguir la medalla d’or a Sabadell amb un magnífic salt de 12.67 m, demostrant un gran nivell de forma que l’ha portada també a ser medallista catalana absoluta.

De l’altra, la saltadora de perxa Anna Cardona, de l’UA Montsià, serà una de les dues atletes que participaran amb RFEA a la trobada. Cardona va aconseguir la plata a Sabadell el passat cap de setmana, i ho va fer trencant el seu registre de forma espectacular, amb una marca final de 3.80 m. Cardona, tal i com apuntava en Pau Cecília a les xarxes socials, serà la primera atleta del club ebrenc en ser internacional.

A la categoria masculina trobem quatre noms catalans. Dos atletes del CA Manresa lideraran les seves proves. Martí Serra es va proclamar campió de perxa el passat cap de setmana a Sabadell amb una marca de 4.90 m. No obstant, l’atleta del club bagenc ja sap el que és superar els cinc metres de marca. Jan Díaz serà l’altre escollit del conjunt de la Catalunya Central. L’atleta ve de guanyar la prova del salt de llargada amb una marca de 7.13 m. i només un salt. Prèviament, es va proclamar campió de Catalunya absolut. Díaz tancarà una excel·lent pista coberta sent internacional.

També trobem un altre campió català del darrer cap de setmana. El viladecanenc Pol Elvira debutarà amb la selecció espanyola després d’aconseguir l’or als 60 mll amb una gran marca de 6.77. Elvira portava una progressió molt elevada, i just a la final va superar la barrera dels 6.80. Un dels futurs de la velocitat catalana. Finalment, el subcampió dels 400 mll, David Pérez, tornarà a una convocatòria de la RFEA, en aquest cas, després de la plata al sub 20 amb marca de 48.81. Pérez ja va competir a l’estiu a la prova dels 400 mt de forma internacional.

Restarem pendents de les evolucions de tots ells i totes elles durant el dissabte a través de les xarxes socials oficials de la FCA.