Tarragona acull el Campionat de Catalunya de pentatló màster

777

Aquest dissabte 29 d’octubre, les pistes d’atletisme de Camp Clar a Tarragona han acollit el Campionat de Catalunya de pentatló màster d’aire lliure.

En categoria femenina han participat dues atletes: la Gemma Solé, Boronat del CA Tarragona categoria F50  amb un total de 2541 punts, i la Mercedes Delgado Gonzalez, del CE Universitari categoria F65 amb un total de 2891 punts. Les dues s’han proclamat campiones de Catalunya de la seva categoria.

La categoria masculina ha comptat amb 28 atletes inscrits en les diferents categories:

M75: Medalla d’or per Franciscà Griant Almagro del CA Tarragona

M70: Medalla d’or per Ramon Baqué Castells del Pratenc AA. Medalla de plata per Juan Corominas Carretero del CE Universitari. I medalla de bronze per Berti Garcia Medina del CA Nou Barris.

M65: Medalla d’or per Eduardo Inés Barrios de la Unio Colomenca Atl. Medalla de plata per Xavier Quilez Lazaro del CA Mollet. I bronze per Francisco Diaz Plata del CA Montornés.

M60: Medalla d’or per Jose Antonio Lopez Paez del Pratenc AA. Plata per Joaquin Parejo Macho del CAMollet. I bronze per Pere Ferrando Badell del CACambrils.

M55: Medalla d’or per Luís Miguel Garcia Fernandez del Cornellà Atl. Plata per Josep Maria Mateo Sanz del CA Tarragona. I bronze per Juan Pedro Crescenti Arnau de l’UGE Badalona.

M50: Medalla d’or per Carlos Teruel Ortiz del CE Universitari. Plata per Jeffrey Dost del CA Nou Barris. I bronze per Jordi Pierola Laimon de l’Avinent Manresa.

M40: Medalla  d’or per Kirian Perez Diaz del Cornellà Atl. que ha estat rècord de Catalunya amb 2955 punts

M35: Medalla d’or per Xavier Berenguel Cortina de l’Unió Colomenca Atl. Plata per  Carles Doz del Montepenarubia Costa Daurada. I bronze per Luis Manuel Gutierrez Lucia ( CA Vila-Seca)

Kilian i Mercedes

En aquest campionat, mereixen menció especial:

  • Mercedes Delgado Gonzalez del CE Universitari, categoria F65, que ha fet rècord d’Espanya de 80 mt amb una marca de 19.11, i rècord de Catalunya de la Pentatló amb 2891 punts
  • Kirian Perez Díaz del Cornellà Atlètic, categoria  M40, que ha fet rècord de Catalunya de pentatló amb 2955 punts.

· Resultats

· Fotos (Miquel Merino)