Tarragona i Caldes de Montbui acullen diferents proves atlètiques

432

La Federació Catalana d’Atletisme, juntament amb el CA Tarragona, organitzen aquest cap de setmana el Campionat territorial de proves combinades d’hivern de sub 20 a absolut, controls, proves de velocitat i proves combinades sub 16, sub 18 i màster.

Es disputarà a les pistes d’atletisme Natàlia Rodríguez i seran durant el dissabte i el diumenge. En el cas del campionat territorial, la competició començarà a les 10 h amb l’inici dels 60 mt sub 20 i absolut femení. La primera jornada acabarà a les 14.30 h i es reprendrà diumenge a les 9.55 h. D’altra banda, el control de proves combinades començarà a les 9.55 h de dissabte amb els 60 mt màster i també continuarà el dia següent. També dissabte es disputarà, des de les 9.40 h, el control de desembre de proves de velocitat, amb l’inici a les 10.40 h amb els 60 mll i finalitzant a la 13.40 h.

· Reglament

D’altra banda, Caldes de Montbui acull la 9a edició del Cros Club Atlètic Calderí, organitzat per l’entitat vermell i negre a la zona esportiva de la Torre Marimon, a tocar del camp de futbol municipal. A les 9 h del matí es donarà el tret de sortida al cros, amb la primera cursa OPEN i màster. A les 11.20 h es disputarà la cursa sènior femenina, mentre que la sènior masculina arriabarà a les 11.55 h.

Aquest cros es va disputar per última vegada a principis d’aquest mes de març, fent coincidir la competició amb el Campionat de Catalunya de cros curt. Per tant, serà la segona vegada enguany que viurem aquest prova amb gairebé una dècada de vida.

· Web Cros