Tarragona i Caldes van acollir proves de pista i cros

649

Tarragona va acollir el Campionat territorial de proves combinades sub 20-23, l’absolut, i dos controls de proves combinades sub 16-18 i de velocitat. Es va celebrar a les pistes d’atletisme Natàlia Rodríguez i va reunir a més d’un centenar d’atletes durant els dos dies de competició, una setantena d’elles i ells a les proves combinades.

L’Heptatló masculí va portar el segell d’en Marc José Díaz, del CA Tarragona, amb una marca final de 2735 punts. Pel que fa a la categoria masculina, la victòria va ser per l’Helena Ríos, del GEiEG, amb 2522 punts. Cal destacar que les proves del control sub 16 van ser les que més atletes van reunir, amb un total de 23 atletes entre la categoria masculina i la femenina.

· Resultats Tarragona

D’altra banda, a Caldes de Montbui es va celebrar el 9è cros calderí, organitzat pel Club Atlètic Calderí a la zona de Torre Marimon. Va aplegar uns 200 atletes. La cursa OPEN va ser la més multitudinària, amb una cinquantena d’atletes. El guanyador en categoria masculina va ser en Sergi Moreno amb un temps de 19:02. En categoria femenina la guanyadora va ser la Paula Fabregat, del CA Canovelles, amb 22:46. D’altra banda, la guanyadora sènior femenina de la cursa va ser Sandra Gómez amb 26:50 i el guanyador sènior Daniel Baena, de la JA Montcada, amb 29:47. Es van repartir medalles a totes les categories des de sub 8 fins a màster.