Tarragona torna a acollir el Pentatló màster de combinades

466

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de proves combinades màster, disputant-se la tarda de dissabte a les pistes de l’Anella Mediterrània de Tarragona, a l’estadi Natàlia Rodríguez.

Les proves començaran a les 15.30 h i finalitzarà a les 20.15 h. A la prova masculina competiran diversos atletes destacats màster en aquesta disciplina. Kirian Pérez, del Cornellà Atlètic, competirà a M40, Juan Carlos Herrera, del CA Tarragona, serà també un dels caps de cartell, en aquest cas a la categoria M50. També el seu company Josep Maria Mateo, M55, competirà buscant millorar els registres. Ricard Rof, de la JA Sabadell, i Francisco Griñant, del CA Tarragona, destaquen en categories més altes.

A la prova femenina, seran tres les atletes que hi prendran part. La més destacada, sens dubte, serà Maria Rosa Escribano, a la categoria F60. L’atleta del Playas de Castellón compta amb moltíssims rècords màster a nivell català i sempre destaca a les proves de salts o velocitat. A més a més d’Escribano, també estaran presents Gemma Solé, del CA Tarragona, F55 i Natàlia Millan, del Durango, a F45.

A més a més del campionat català, el CA Tarragona organitza un petit control màster i absolut femení. Començarà a les 16.15 h i finalitzarà passades les 19 h. Tindrà les proves de l’alçada, el pes i la llargada i les tanques altes màster.

· Reglament   · Atletes inscrits