TEMPORADA DE PISTA COBERTA 2021

3306

El proper cap de setmana, 16 i 17 de gener, comença la temporada catalana de pista coberta 2021 que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona.
La Federació Catalana d’Atletisme ha publicat el calendari i els corresponents reglaments de les diferents competicions que s’han fet amb una normativa específica seguint les directrius sobre situació sanitària que les Institucions determinen i que poden variar en funció de l’evolució dels esdeveniments i conseqüentment poden fer modificar la competició i el seu reglament.
Dissabte 16 es realitzaran les primeres jornades de Control Sub16 i Absolut, i diumenge 17 es disputaran el Control Sub20-18 i Absolut. En aquesta temporada se celebraran quatre jornades de Control Sub16 i Sub20-18 i sis jornades de Control Absolut i els corresponents campionats autonòmics, individuals i de clubs El primer autonòmic es disputarà el cap de setmana de 23 i 24 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs.
El Campionat de Catalunya Absolut se celebrarà el proper 31 de gener i el Míting Internacional de Catalunya el 8 de febrer, com a cites més importants del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Sub18 el 13 i 14 de març al Palau Sant Jordi. Els campionats estatals estan prevists al calendari RFEA però tots encara amb seu per a designar.

· Calendari provisional