Tercera jornada dels Critèrium de llançaments de la FCA

358

La Federació Catalana d’Atletisme continua endavant amb la temporada de llançaments, i aquest cap de setmana celebra la tercera jornada del Critèrium de llançaments d’hivern, en dues jornades més de la categoria absoluta i de llançaments menors.

Dissabte arriba el torn de l’absoluta. La passada setmana vam viure les evolucions del disc i el martell a Rubí, i aquest cop, a Sant Celoni, serà el torn del disc masculí i la javelina masculina i femenina.

Per aquest prova de dissabte al Baix Montseny, tindrem diversos atletes destacats, per començar, al disc, amb Àlex Martínez de l’UCA, el decatleta Jesús Castillo i el màster Sebastian Berengui. D’altra banda, a la javelina, debut aquesta temporada de Jordi Sànchez, que ho farà amb la samarreta del FC Barcelona. Pau Rodríguez, de l’AA Catalunya, serà un altre dels destacats.

Pel que fa a la javelina femenina, torn per atletes com Berta Rubiol, de L’Hospitalet Atletisme, Eulàlia Férriz, de l’AA Catalunya o Aisha Mohamed-Mariche, totes tres en edats sub 23.

· Reglament   · Atletes inscrits

D’altra banda, diumenge, viurem la tercera jornada del Critèrium de llançaments menors a Santa Coloma de Gramenet. Aquí, la prova destacada serà la javelina, on viurem tot el concurs sencer de 9.30 h a 12.30 h. Pel que fa als atletes presents, a la categoria sub 16 masculina destaquen Joan Herrerias i Adrià Sànchez, a la javelina sub 18 la presència d’Iñaki López com a marca més destacada, Pep Vidal i Marc Sanchis.

A la prova sub 20, Guim Morcillo i Aaron Ramírez seran els més destacats. Pel que fa a les proves femenines, Jana Parareda i Mariona Arenas arriben a les dues millors marques, tot i que les dues estrelles del critèrium seran, d’una banda, Erika Sellart, que farà el seu debut amb el Valencia Atletismo i Ingrid Valcarcel, que ho farà amb el FC Barcelona.

· Reglament   · Atletes inscrits

Rubí i Manresa seran les darreres seus del critèrium de llançaments menors.