Tercera parada de la Copa catalana de trail a Ulldemolins

228

El Trail Les Ermites d’Ulldemolins serà l’escenari de la tercera jornada de la Copa Catalana de trail, la jornada que havia de celebrar-se a Prades però es va suspendre degut a una nevada. Aquest diumenge, doncs, els i les atletes de sub 10 a sub 20 que participen en aquesta copa catalana tindran l’opció de sumar punts per la classificació final.

La primera prova a celebrar-se serà la sub 10- sub 12, que es disputarà a les 9.30 h, amb 1,5 K de recorregut i 66 metres de desnivell. A les 9.45 h arribarà la prova sub 14-16, que tindrà un recorregut de 3,5 K i 120 metres de desnivell positiu. Finalment, la cursa sub 18-20 tindrà lloc a les 10.40 h, amb un recorregut de 5,5 K i de 187 metres de desnivell positiu.

Els punts que s’aconsegueixin en aquesta prova aniran directament a la classificació de la Copa Catalana de trail. Cal apuntar però, que la coincidència amb el Campionat d’Espanya de curses de muntanya farà que alguns dels favorits no estiguin presents a Ulldemolins. Tot i això, els que no vagin a Candeleda de ben segur que buscaran sumar punts al trail tarragoní, tenint en compte que només restarà un per acabar la Copa Catalana.

· Web Cursa   · Classificació provisional Copa Catalana