Tomasa i Elkakdi guanyen el Campionat català de trail màster

320

Sant Julià de Cerdanyola va viure el Campionat de Catalunya de trail màster amb participació alt d’atletes federats i federades buscant el títol de campions i campiones de Catalunya en un circuit d’alta muntanya i molt atractiu pels qui es dediquen al trail. L’atleta Xavi Tomasa, de l’Ironwill, i Alham Elkakdi, de l’UA Terrassa, es van endur la victòria final.

De fet, Tomasa no solament va guanyar la seva categoria, M35, també la cursa global, tancant els 16 K de recorregut amb un temps d’1:23:45. Erik Wang-Bruun del Barcelona Atletisme va ser segon M35 i cinquè global i el tercer seria Eduard Fernàndez, del JA Berga, i setè global.

Alham Elkakdi en un dels moments de la cursa. Foto Albert Codina

A la categoria femenina, Alham Elkakdi va ser l’atleta més ràpida. La de l’UA Terrassa, que ja domina les TRS, va ser aquí també l’atleta amb millors prestacions, amb un temps d’1:39:51. Elkakdi, a més, va ser campiona F40, seguida de Laia Andreu, del CA Vic i segona global, i Marta Mesalles, de l’Sport Canet. Lourdes Puiggrós, del CA Vilafranca, va ser la campiona F35, deixant Foix Ortiz, del CE Penedès, en segon lloc.

Pel que fa a la resta de categories masculines, Jesús Álvarez va ser el guanyador M40, l’atleta del JA Berga va tancar la prova amb 1:27:34 i sent tercer global, seguit de Jose Manuel Migales i Boris Vallès. A M45, victòria de Daniel Bordallo, del CA Vic, amb 1:27:21 i segon global, seguit de Petr Groh i Juanjo Pinilla. A M50, Xavi Alonso, del CE Penedès, va ser el més ràpid amb 1:31:09, seguit d’Óscar Cabezas i Lluís Olivé. A M55, nova victòria del CA Vic, amb Jordi Martín i temps de 1:34:35, seguit de Manuel Linares i Gregori Bernardo.

Un dels moments de la cursa amb el grup masculí. Foto Albert Codina

A M60, Jordi Aguilaniedo va ser el guanyador amb un temps de 1:38:03, seguit d’Eleuteri Adelantado i Josep Gultresa. A M65, victòria de Frederic Garrido amb 2:02:31, seguit de Pedro Ligero i Ricardo Gonzàlez. Finalment, Vicenç Solé va guanyar M70 i Domingo Ortega M75.

A les proves femenines, Raquel Parrado, del CE Santvi, va ser la guanyadora F45 amb 1:48:14, seguida de d’Esther Pascual i Ruth Salvador. D’altra banda, Mar Besas va ser la guanyadora F50 amb 1:57:39, seguida de Maria Pilar Ureña i Silvia Agut. Carme Ballesteros, del Cornellà Atlètic, guanyava la F55 amb 2:16:59, seguida de Montserrat Cinca i Rosa Nogales. Finalment, la guanyadora F60 seria Maria Filomena Canal, de l’AA Xafatolls.