Toni Baños i Ainhoa Sanz guanyen la Vertical trail Berguedà

637

El JA Berga va organitzar la Vertical trail Berguedà al municipi de Cercs, una cursa dins del calendari FCA i de la RFEA, amb la presència de diversos i diverses atletes que han destacat darrerament en aquesta disciplina del trail. La pujada constava de 4,6 K i un desnivell de 1.040 metres.

A la prova masculina, l’atleta més ràpid va ser el berguedà Toni Baños. L’atleta de la JA Berga competia a casa, i va fer valdre aquest fet i el seu bon estat de forma per endur-se la victòria amb un temps de 46:26. En segon lloc va entrar Joan Valls amb una marca de 47:27, deixant el tercer lloc a Enrique Santamaria amb 48:13.

A la femenina, domini d’una de les grans favorites, l’atleta basca Ainhoa Sanz. La campiona d’Euskadi va acabar la prova amb un temps de 49:37, després d’una magnífica cursa. Silvia Lara va ser segona amb 49:46, deixant el tercer lloc a Marta Llagostera amb 56:21.

Cal destacar altres categories, com ara la victòria a la sub 18 masculina de Raúl Arpa amb 52:47, la de Guim Camprubí a la sub 20 masculina amb 55:05 i de la sub 20 femenina de Martina Gonfaus amb 58:27. La prova màster va ser dominada, en la categoria masculina, per Joaquim de los Rios amb 1:01:16 i a la prova femenina de Mar Besas amb 1:05:51.