Torna la Pista Coberta de Sabadell

2474

El dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre, la Federació Catalana d’Atletisme organitza els primers controls en pista coberta per a les categories que van des de la sub 16 a l’absoluta. La cita serà a la nova i remodelada pista Coberta de Sabadell.

Durant aquests dos dies es podrà gaudir de la nova instal·lació, amb la presència de les i els millors atletes de Catalunya en les diferents categories.

Dissabte 10, els atletes sub 16 comencen aquesta nova etapa amb la disputa del primer control, amb inici a les 9 h. La primera prova serà la dels 60 mt, tot destacant d’altres com els 60 mll, la llargada, el pes o els 300 mll. A més a més, durant el matí, també començarà el control de proves combinades sub 16-sub 18, amb inici a les 10.55 h amb la prova dels 60 mll. Cal destacar la presència d’atletes com Biel Cirujeda, Marta Escalera, Sofia Rubio o Zuzanna Bednarek.

Durant la jornada de tarda viurem el primer control sub 18-20, amb inici a les 16 h amb les proves dels 60 mt sub 18 i llargada sub 18-20. A la llista d’inscrits hi figuren atletes com Ivan Garcia i Isaías Artigas en els 60 mll i 200 mll, Jan Díaz a la llargada, Paula Rodríguez als 60 mll i Judit Alemany als 60 mt.

D’altra banda, cal destacar que durant el matí del diumenge es disputarà la primera jornada del trofeu de promoció Memorial Natàlia Amiel, organitzat per la JA Sabadell. Aquesta competició va destinada a atletes de promoció, entre les categories sub 8 i sub 14. La primera prova donarà inici a les 9 h.

Per al control absolut, la jornada escollida serà el diumenge de 16 h  a 20 h del vespre amb les proves femenines i masculines de: 60 mt, 60 mll, 200 mll, 300 mll, 800 mll i 3000 mll, pes, triple, perxa i alçada

En aquest primer control de pista coberta ja és tradició que es disputi la prova dels 300 mll, on estan apuntats atletes d’alt nivell com: l’Adrià Alfonso, en Joan Moreno, l’Ingrid Andrés i la Marina Lamata.

A més a més, també debutaran Jordi Belenguer, en 60 i 200, Julen Sayago, en triple, Ona Rossell, en 60 i 200, i Daniela Fernàndez, en pes.

Una de les proves més atractives pel seu alt nivell serà la perxa femenina on tindrem a Clara Fernàndez, Victòria Sanmartín, Meritxell Benito, Nerea Pérez, Esther Dobón i Marta Méndez.

Aquest inici de pista coberta es podrà realitzar gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya.