Tot molt obert al Grup C a Castellar del Vallès

762

Possiblement, al grup C es viurà una de les lluites més importants del cap de setmana al Campionat de Catalunya de Clubs. D’entrada, només sembla molt encarrilat l’ascens del CE Penedès, que amb 420 punts lidera la classificació. No obstant, haurà de suar de valent davant de dos equips Montornès i Sant Celoni, que buscaran la segona plaça i potser mirar de lluitar la primera. CA Castellar i CA Laietània no estan pas tan lluny, però també tenen a prop el descens, on CE Universitari i CA Canaletes estan separats per només un punt.

El CE Penedès buscarà un nou ascens. L’equip, un dels més importants a nivell de ruta i trail a Catalunya, busca també mostrar la seva força a la pista. D’entrada, l’equip penedesenc es fa fort al fons, on trobem Arnau Montaner i Pau Valdepeñas als 3.000 obstacles, els coneixem per la seva temporada de muntanya. També arriben amb Martí Fontanals a la llargada, Carlota Trisant als 800 m, Aina Sos a l’alçada i la màster Maria Teresa Blanco a la marxa.

CE Penedès

Amb el Penedès lluny, CA Montornès i CA Sant Celoni aspiren al segon lloc. I estan només separats per deu punts, per tant l’emoció és màxima. Els primers arriben amb Sergio Pérez als 800 m com la millor marca d’entre els participants, Israel Ferrón, aquest cop als 400 t, Aaron Ramírez a la javelina, Izan Ramírez als 5.000 marxa i Núria Gurri al martell. D’altra banda, l’equip del Baix Montseny tindrà en Pol Casals i Aina Barri als 200 mll, Claudi Gómez als 400 t, Pol Cruells a la javelina i Louise Brown als 3.000 obstacles.

Després, trobem dos equips que hauran de mirar amunt i avall. I ho hauran de fer perquè, malgrat tenir unes mínimes opcions d’ascens, no es poden despistar per baix. Els hi separen uns 10 punts de la part baixa i 20 de la part alta. Està tot en un mocador. El CA Castellar parteix amb avantatge, quart a la taula, i surt amb Lluís Toledo, ara a la llargada, Paola Clermont als 800 m, Laia Ribera al disc i sobretot, les dues llançadores de martell destacades, Carla Serral i Júlia Muñoz. D’altra banda, el CA Laietània està només a un punt i mig, i arriba amb Sergi Lladó als 800 m, Martí Varela al pes i Ivan Molina als 5.000 marxa com a marques més destacades.

Finalment, la part més baixa, tres equips es veuen immersos. Els dos equips barcelonins, CA Canaletes i CE Universitari estan separats de només un punt. L’equip de la Mar Bella va guanyar la partida a la primera jornada però queda molt a dir. Adam Tallón als 200 mll, Roger Torras i Ignacio Aoiz a la perxa, Nil Segura a la llargada, Aina Urrutia i Carla Garcia als 5.000 marxa i Arlet Navarro a triple salt son els més destacats i destacades. D’altra banda, l’equip universitari arriba amb Oriol Sànchez als 200 mll, Mathias Deldicque als 3.000 obstacles, Maria Cercos als 400 t i la rècordwoman màster Mercè Ribelles al disc son els noms més destacats.

En darrera posició es troba el CA Gavà. L’equip del Baix Llobregat encara no ha dit l’última paraula, i mirarà de poder sumar el màxims punts possibles per arribar als relleus amb vida. Atletes com ara Xavi Carrión, que participarà en una de les seves millors proves, els 400 t, Pablo Verdeguer a la perxa, César Sànchez al pes, Roger Morales a la javelina, Maria Brullas i Natàlia Grau als 200 mll i la campiona catalana sub 16 a l’alçada, Mònica Malevych, seran algunes de les opcions segures per puntuar.

A les 9.30 h es donarà l’inici de la jornada amb la prova del martell i s’allargarà fins gairebé tocades les 14 h amb els relleus, on ja sabrem els equips que pugen, els que es mantenen i els que baixen de categoria.

· Reglament   · Atletes inscrits