TRAIL GUILLERIES

510

Trail Running Series

El passat diumenge 29 de maig es va celebrar la Trail Guilleries, organitzat per l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament de Sant Hilari de Sacalm. Amb sortida i arribada a Sant Hilari Sacalm, al cor de la Serralada de Les Guilleries, es van disputar tres curses de 16 km, 26 km i Marató.

La cursa corresponent al circuit Trail Running Series es la de 26 km amb un desnivell positiu de 1300 metres, va ser per Pau Moreno amb un temps 2h38:15, seguit de Norberto Gaspar amb 2h38:22 i de Joselito Pérez amb 2h40:32. La categoria femenina va ser per Núria Artells (JAB-Berga) amb 2h50:55, seguida de Sílvia Roca amb 3h11:31 i de Teresa Mas amb 3h15:05.

La cursa de 16 km va ser per Víctor da Costa amb 1h13:55 i per Neus Vendrell amb 1h36:10 i la cursa de marató la va dominar Sau Domenech amb 4h02:11 i Sophie Mullins amb 5h12:59.