TRAIL RUNNING SERIES

1102

Montserrat Skyrace

El passat diumenge 21 de març es va disputar la Montserrat Skyrace, organitzada per Klassmark i la Federació Catalana d’Atletisme, a Monistrol de Montserrat. Aquest és la primera prova del circuit Trail Running Series 2021.

Amb sortida i arribada al Pavelló de Monistrol de Montserrat i una distància de 25 km pel Parc Natural de la Serra de Montserrat, la victòria va ser per Jonatan Mora amb un temps de 2h06:44, seguit de Pol Espinosa amb 2h08:21 i de l’Andreu Cantijoch 2h12:14. A la categoria femenina es va imposar la Marta Molist amb 2h29:31, seguida de Núria Gil amb 2h33:53 i de Mireia Pons amb 2h25:12.

La propera cursa corresponent al circuit Trail Running Series es disputarà el proper 4 d’abril amb el Trail Rocacorda a Canet d’Adri, Girona.