Tres competicions de cros viscudes aquest cap de setmana

653

Santa Coloma de Farners ha celebrat la 48a edició d’un dels degans de les competicions de cros. El Cros de Santa Coloma ha aplegat a més de 700 participants de totes les categories, tot destacant les curses sènior femenina i masculina i les categories sub 20 i sub 23.

La victòria en categoria masculina ha estat per l’atleta del GEIEG Abderrahim Ougra, que ha completat el circuit amb un temps de 21:31, seguit de l’Arnau Turón, del CA Olot-Terra de Volcans, amb 22:34. El tercer del podi ha estat en Víctor Da Costa, de l’Olímpic Farners. En categoria sub 23, victòria per l’Ismail Atriki, amb marca de 22:17, i en categoria sub 20, en Pau Pinsach ha entrat primer a meta amb un temps de 15:49.

En categoria femenina, l’atleta més ràpida ha estat la Gemma Frigola, que ha acabat amb un temps de 19:14, tot aconseguint la victòria en categoria sub 20. La primera sènior ha estat Laura Muñoz, amb un temps de 20:40, seguida de la Marta Gorgoll amb 20:42 i la Maria Biedma amb 26:40. La victòria en categoria sub 23 l’ha aconseguida Laura Prieto amb 19:59, seguida de la Carla Garcia, amb temps de 20:16.

Resultats · Santa Coloma de Farners

En segon lloc, Cerdanyola del Vallès ha viscut la 22a edició del Cros de Cerdanyola, amb bona participació general i noms destacats en la cursa absoluta. Pablo Carnero, de l’UAT, ha aconseguit la victòria amb un temps de 27:35, seguit d’en Sofian Haddouti, amb temps de 27:43. En tercera posició ha arribat en Lahcen Harbil, amb temps de 28:27.

La categoria sènior femenina l’ha dominada l’atleta del CA Tarragona Sira Bo, que ha aconseguit la victòria amb un temps de 33:34. En segona posició ha entrat Laia Castaño, amb un temps de 36:37. Esther Cruz, amb 22:28 i Dani Gallart, amb 19:12, han estat els atletes dominadors en la categoria OPEN.

Resultats · Cerdanyola del Vallès

Finalment, Arenys de Munt va celebrar en la jornada de dissabte la seva 42 edició, el segon cros del circuit maresmenc. El Cros d’Arenys va acabar amb la victòria en categoria femenina per la Marta Mitjans, del CA Canovelles, amb un temps de 27:11. En segona posició va entrar la Sandra Gómez, amb 28:05, deixant en el tercer esglaó del podi a Alexandra Arillo, amb 28:25.

En categoria masculina, l’Albert Ruz va aconseguir la victòria amb un temps de 22:06, seguit de Roger Riera, amb 22:18 i de Chakir El Hamdouini, amb un temps de 22:·32. 450 corredors i corredores es van donar cita al municipi maresmenc.