Tres equips catalans encaren la 2a jornada de 1a divisió

532

Aldahra Lleida i Cornellà Atlètic competiran aquest cap de setmana a la 1a Divisió de la RFEA. El club del Segrià amb els seus dos equips, mentre que el Cornellà ho farà amb l’equip femení. Precisament, l’equip del Baix Llobregat és qui millor ho té per obtenir una plaça a la gran final d’ascens de juny, i és un dels candidats a l’ascens. D’altra banda, és l’equip que viatja més lluny, doncs competirà a Vilafranca de los Barros, Badajoz, el diumenge al matí.

L’equip cornellanenc s’enfronta al conjunt local del CAPEX, al SG Pontevedra i al Safor Teika valencià. L’objectiu és clar, quedar primeres per buscar amb solvència la opció de l’ascens a la gran final. Per aconseguir-ho, viatgen a Badajoz amb atletes de la talla de Neus Nuñez als 100 mll, Laura Girol als 400 mll, la triatleta Sofia Aguayo als 3.000 m, Laia Saumell als 100 tanques, Adhara Barril als 400 t, Diwa Vila a la llargada, Irene Clemente al triple o les llançadores Irene i Maria Vega. A més a més, Marta López i Ivet Rovira, del GEiEG, s’uneixen a l’equip de Cornellà.

Pel que fa a l’Aldahra Lleida femení, l’equip del Segrià viatja a Madrid i dissabte a la tarda disputarà la seva jornada contra el Celta, L’UCAM i L’Sprint, l’equip amfitrió. Les lleidatanes ho afronten amb l’objectiu primer del lligar la salvació, i posteriorment de mirar si poden optar a la final del títol.

Entre les destacades figuren Meritxell Hernàndez als 100 mll, Mar Segura als 400 mll, Marwa El Khouya als 1.500 m, Marlen Quiroz a la perxa, Maria Vallès al disc i Elena Sanz al martell, amb la jove Gina Torres a la prova dels 5.000 marxa.

Finalment, l’equip masculí del Lleida competirà a la mateixa hora i pista que l’equip femení, a Vallehermoso, i s’enfrontaran a Universidad de Oviedo, Bahia Algeciras i AD Sprint. L’equip lleidatà busca, igual que el femení, assegurar la salvació però en el seu cas hauran de lluitar amb més força davant de rivals difícils. I ho farà amb atletes com Pau Aragonès als 110 tanques, Álvaro Cordero als 3.000 obstacles, Roger Martínez a l’alçada, Theo Ruiz a la perxa, Daniel Cogul al pes i disc i Pablo Oliver al martell.

· Encontres i Atletes inscrits