Tres proves de cros aquest cap de setmana

673

Catalunya acull tres proves més de cros aquest cap de setmana. Es disputaran diumenge i estaran molt repartides arreu del territori. A Caldes de Malavella es disputar la 37a edició del seu cros, corresponent a la tercera jornada del circuit gironí, amb les disputes prèvies a Santa Coloma de Farners i Girona. El lloc escollit és el circuit de la Rambla d’en Rufí, i s’iniciarà a les 9.30 h amb la cursa OPEN femenina i masculina, finalitzant a les 12.45 h amb la darrera prova i l’entrega de premis. La cursa sènior femenina es disputarà a les 10.20 h i recorrerà 5.300 metres, mentre que la masculina es correrà a les 10.50 h amb un recorregut de 7.900 metres.

· Web Caldes

A Castellar del Vallès es viurà el 44è Cros de Castellar i 33è memorial Pere Hernàndez. Uns 400 participants prendran part de la sortida des del Parc de Colobres i circulant a l’entorn de la pista d’atletisme on entrena el Clubs Atlètic Castellar, l’organitzador de la prova. A les 9.15 h es donarà el tret de sortida amb la cursa màster, finalitzant a la 13.30 h amb la cursa dels atletes minis. L’atleta més destacat participant a la cursa sènior serà el terrassenc Jaume Leiva. A més a més, durant el cros viurem una cursa inclusiva dirigida per a persones amb diversitat funcional, amb suport dels entrenadors i esportistes del CAC durant l’estona que duri la prova.

· Web Castellar

Finalment, a Valls, se celebrarà el 32è Cros Ciutat de Valls i 24è memorial Júlia Celma, al circuit del Fornàs i amb sortida i arribada des de les pistes d’atletisme on entrena el FACVAC Valls, el club organitzador de la prova. La competició començarà a les 9.30 h amb la cursa sub 14 i finalitzarà a les 12.30 h, amb la celebració de la cursa sènior i sub 23 masculina. L’atleta més destacat participant al cros serà el local Aleix Vives, actualment preseleccionat per la RFEA per participar en el Campionat d’Europa de cros. Al cros s’han inscrit un total de 200 corredors i corredores.

· Web Valls