Tres proves de ruta i cros per començar el desembre

478

Sentmenat acollirà una nova edició de la Pujada i Baixada a Guanta, una cursa de 12K pel municipi del Vallès Occidental dins de la temporada de trail, que circula per la zona muntanyosa propera al Castell de Guanta. Organitzada per La Sansi, enguany arriba a la 36a edició i també es podrà participar a la distància de 6K. Més de 700 corredores i corredors prendran part de la sortida, en la millor xifra d’inscrits des de l’edició del 2013, segons apunten des de l’organització. La cursa s’iniciarà a les 10.30 h, amb una prèvia a les 10 h per a atletes de promoció, en dues curses de 400 m i 800 m. El recorregut és mixt, es circularà per asfalt i pista amb poques dificultats tècniques i pendents moderades que permetran córrer a bon ritme i serà accessible per a tots els nivells.

· Web Sentmenat

D’altra banda, Figueres viurà la 6a edició de la seva mitja particular, amb l’afegit d’una cursa de 10K. La sortida es donarà a les 10.30 h des de la Torre Galatea i tindrà la seva arribada a la Plaça Catalunya. El circuit passarà per les poblacions de Peralada, Vilabertran i Cabanes. D’altra banda, a les 18 h del dissabte es disputarà La Menuda, una prova dedicada a atletes de promoció que recorreran des de 400 m fins a 1.200 m. Per les curses dels 21K i dels 10K s’han inscrit fins a 700 atletes, entre els que destaquen la Sílvia Segura, de l’Ironwill, guanyadora de l’edició passada i en Pol Rodríguez, campió de Catalunya de curses de muntanya la temporada 2019.

· Web Figueres

Finalment, Tortosa acollirà la 7a edició del Cros ATE Ciutat de Tortosa i Gran Premi Eduard Fornós. Es disputarà a la zona universitària de Remolins amb inici a les 10.30 h amb la cursa sub 18 i finalitzarà amb la cursa dels patufets a la 13 h, amb tretze proves de més de deu categories diferents. La cursa sènior masculina tindrà lloc a les 11.30 h i la sènior femenina a les 11.50 h. La prova està organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa.

· Web Tortosa