Tres proves destacades aquest cap de setmana a Catalunya

687

36a Pujada i Baixada a Guanta
Sentmenat va tornar a ser l’escenari de la 36a Pujada i Baixada a Guanta. Organitzada per La Sansi, aquesta prova constava de dues curses, de 12K i 6K, i va tenir la presència de més de 700 corredores i corredors. La prova reina, la de 12,3 quilòmetres, va acabar amb la victòria de Karim Cabeo en categoria masculina, amb un temps de 42:39. Marc Furgado va arribar en segona posició, amb un temps de 43:04, deixant en tercer lloc a l’Ivan Limia, amb 43:46. En categoria femenina, victòria de Marta Romero amb un temps de 53:00, seguida de Laura Pérez amb 53:40 i deixant a Queralt Riba en tercera posició, amb una marca de 54:10.

D’altra banda, la cursa de 6K va tenir com a protagonista a l’Eva Otero, guanyadora de la cursa femenina, amb un temps de 30:29. En segona posició va entrar la Cristina Triguero, amb 30:52, deixant amb el tercer esglaó del podi a la Raquel Alonso, amb 32:24. La cursa masculina va portar el segell d’El Edrissi Reyahi, guanyador amb un temps de 21:05. En segona posició va acabar en David Crivillers, amb temps de 21:32, i tercer va acabar en Miguel Fresneda, amb 22:26.

6a edició de la Mitja de Figueres
Figueres va ser l’escenari de la 6a edició de la Mitja, una prova que va reunir a uns 800 atletes i que estava dividida en les curses de 21K i 10K. En Pau Castellvell va ser el guanyador de la cursa masculina de la mitja marató, amb un temps d’1:12:22, seguit d’en Martí Juan amb 1:13:45, deixant en tercera posició a Miquel Cruz, amb 1:14:32. En categoria femenina, victòria d’Elisabet Martín amb 1:24:18, segona va ser l’atleta local Sara Adroher, amb un temps d’1:32:29, i en tercera posició, Maria Àngels Carreras, amb 1:36:59.

La cursa femenina de 10k la va dominar Fatiha Abdouche, amb un temps de 40:39, seguida de Luísa Arrabito amb 40:43, deixant al tercer esglaó del podi la Marta Bernal, amb 42:01. La cursa masculina va tenir com a guanyador en Raoul Raus, amb un temps de 31:32, seguit d’en Jonatan López, amb 32:14 i d’en Pol Rodríguez, amb 33:42. La Plaça Catalunya de Figueres va ser el lloc on es va col·locar la meta.

7è Cros de Tortosa
Finalment, cal destacar el 7è Cros de Tortosa, que va aplegar a més de 250 corredores i corredors de totes les categories al Parc dels Remolins. La prova estava organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE), i el guanyador de la cursa masculina va ser Musa Sowe, seguit d’en Gerard Monteverde, que va ocupar el segon lloc del podi, deixant en tercera posició l’Alejandro Renales. En categoria femenina, la Montse Rovira va ser la guanyadora, seguida de la Cristina Monclús, Miriam Segura, va entrar tercera.