TV3 i Catradio celebren els seus 40 anys amb una cursa

482

TV3 i Catradio celebren aquest diumenge els seus 40 anys com a CCMA i ho fan amb la disputa d’una cursa de 6 K, que sortirà des dels estudis de Catalunya Ràdio a l’avinguda Diagonal i arribarà fins als estudis de TV3 a Sant Joan Despí. La sortida es donarà a les 8.30 h i el recorregut serà senzill, es farà per la Diagonal durant 3 quilòmetres, fins a unir-se amb la B-23 i entrar a Esplugues del Llobregat. En el darrer quilòmetre s’accedirà a Sant Joan Despí. TV3 farà la retransmissió de forma íntegra de la cursa.

Hi haurà quatre calaixos de sortida. Els dos darrers faran la sortida a les 8.37 h. L’arribada es serà a tocar dels estudis de TV3, al costat de l’Hospitalet Moisès Broggi, a la intersecció del carrer Sant Martí de l’Erm amb l’avinguda Baix Llobregat.

Més de 5.000 corredors i corredores hi participaran, amb bona part dels i les periodistes que formen TV3 i Catalunya Ràdio. A nivell purament esportiu, destaquen diversos noms. D’entrada, el barceloní Artur Bossy participarà a la cursa. El darrer cop que el vam veure va ser al Campionat de Catalunya de 10 K, però aquest any h aconseguit la victòria a la Cursa del Corte Inglés. A nivell femení, la més destacada serà Meritxell Soler. L’atleta del CA Manresa buscarà la victòria després de guanyar el Campionat de Catalunya de 10 K a Vilanova.

A banda d’ells dos destaquen, entre d’altres, Abel Casalí, del CA Manresa, Carles Montllor, que ve de ser campió de Catalunya màster en 5.000 m, Cristina Silva, Bilal Ziadi, Xavi Tomasa i Driss Lakhouaja, Carles Castillejo, Elisa Melilli o Rebeca Suàrez.

Els trofeus seran lliurats pels principals directius de la Corporació de mitjans, entre els quals destaca la presidenta del Consell de Govern, Rosa Romà, la vicepresidenta Àngels Ponsa, el director de TV3, Sígfrid Gras, el director de Catalunya Ràdio Jordi Borda, i el director de la cursa, Xavier Bonastre. El periodista és un habitual en curses de ruta des de fa molts anys, juntament amb el seu company Arcadi Alibés, que també estarà present a la cursa.

· Web Cursa