TV3 i Catradio celebren la cursa dels 40 anys

507

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, CCMA, amb la direcció tècnica del CA La Sansi i la oficialitat de la FCA, va organitzar la cursa dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio, que va aplegar a més de 5.000 corredors i corredores. Entre els i les participants figuraven, a banda d’atletes federats, molts i moltes periodistes dels dos mitjans de comunicació, que no es van voler perdre la cita.

Artur Bossy – Foto: La Sansi

A nivell competitiu, els carrers de Barcelona, Sant Joan Despí i Esplugues del Llobregat es van omplir de moltes cares conegudes. D’entrada, la victòria a nivell masculí va ser per l’Artur Bossy. L’atleta del Castillejo Running Team va aconseguir una nova victòria, en aquest cas amb una marca de 18:27, sent l’atleta més ràpid en arribar a la meta. El va seguir el del CA Manresa, Abel Casalí, amb un temps de 18:39. Finalment, Bilal Ziadi, va ser tercer amb 18:43. Altres atletes destacats també hi van córrer, com Carles Montllor, Xavi Tomasa o Albert Nogueras.

Meritxell Soler – Foto: La Sansi

A la categoria femenina, Meritxell Soler va ser l’atleta més ràpida. La del CA Manresa, amb la mínima pel proper mundial de Budapest, va aconseguir la victòria amb un temps de 20:34, seguida de Cristina Silva, amb un temps de 21:39, i deixant en tercer lloc a Rebeca Suàrez, amb 22:13. A més a més, també van competir Elisa Melilli, Eva Martos o Marta Mesalles.

La cursa va desenvolupar-se amb un caràcter molt festiu. Des del principi, l’ambient convidava a que tothom s’ho passés genial, atès el motiu de la celebració. La presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, hi va estar present des del tret de sortida i fins a l’entrega de premis. Alguns dels participants van recórrer el camí caminant, gaudint d’una jornada també amb actuacions musicals, com la del grup Betax3, creadors de la cançó oficial de la cursa, “Full Festa”.

· Resultats