Ulldemolins va viure la 3a jornada de la Copa catalana de trail

573

Ulldemolins va acollir la tercera i penúltima jornada de la Copa catalana de trail, en el marc de les Trail Series Les Ermites. A la prova, competien atletes de totes les categories, però les puntuables de la Copa Catalana eren les de categoria sub 20 cap abaix. Així, tres curses, de 2, 3 i 5 K van viure campions catalans.

Comencem per la prova sub 20 i sub 18, de 5 K. A la categoria masculina, victòria de Jan Isla amb 21:35. Isla va guanyar la cursa i també l’or a la prova sub 18, mentre que Jorge Font, del Yetis Collserola, era el guanyador de la prova sub 20 amb 21:54. La plata sub 18 va ser per Nil Rovira i el tercer lloc per Aleix Ferrero, mentre que a sub 20, Guerau Creixells amb la plata i Angel Capell amb el bronze completaven el podi.

A la prova femenina, victòria d’Alba Pont, del CA Pobla de Segur. L’equip del Pallars Jussà va ser un dels més llorejats de la jornada. Agnès Feliu, companya d’equip, va ser plata, i Queralt Pinyol, del CA Ascó, va ser tercera. Totes tres atletes eren de categoria sub 18.

D’altra banda, a la prova sub 16, els dos atletes dominadors del moment, Marc Benavent i Rabab Ouzemmou, va guanyar les respectives curses de 3 K. L’atleta del CA Ascó ho va fer amb un temps de 13:39, seguit d’Íker Ballesteros amb la plata i Guerau Carrillo amb el bronze. D’altra banda, Ouzemmou acabava la cursa amb 15:04, donant un nou or pel CAPS. Núria Calzada, del Yetis Collserola, va ser segona i Julia Suriol, del CE Penedès, es va endur el bronze. Gerard Costa, del CE Cassanenca, va ser el campió sub 14 i tercer a la general, mentre que la seva companya d’equip, Queralt Rutllant, va ser la guanyadora femenina.

D’aquesta manera, a la classificació general, Aleix Ferrero es distancia a la sub 18, així com Marc Benavent a la sub 16. La femenina, Núria Calzada també apunta a guanyadora, amb Julia Suriol i Rabab Ouzemmou de molt a prop.