Ultrafons i la mitja marató van ser protagonistes a la ruta

323

Corredors.cat va organitzar una nova prova de les 24 H d’Ultrafons a Barcelona amb la presència d’uns 1.400 atletes participant en les tres distàncies, 24 H, 12 H i 6 H. En aquesta prova vam viure un nou rècord d’Espanya de la prova, de Félix Pont amb 161,651 km recorreguts en les 12 hores. L’atleta M40 va aconseguir una magnífica marca, seguit de Wilson Joao De Sousa amb 154,980 i Pedro Serna amb 154,360 km.

Però la prova reina van ser les 24 H. Aquí va tornar a dominar un expert com Juan Ramon Gonzàlez, amb un temps de 255,556 km recorreguts. Amb la plata es va quedar Isaac Barragán amb un temps de 225,360 km i Jacinto Daniel Rivero amb el bronze amb un temps de 208,864 km.

A la prova femenina, victòria de la francesa Bannwarth Claire, amb un temps de 226,811 km, seguida de Maite Rojo amb 222,340 km i amb el bronze de Alfonsina Peppa amb 215,658 km. Pel que fa a la prova femenina 12 H, Anaïs Muñoz va ser la més ràpida amb 112,492 km, seguida de Maria del Carmen Gonzàlez amb 111,331 km i bronze de Aranzazu Garcia amb 98,718 km.

Pel que fa als 6 K, Samuel Palomera va ser el més ràpid amb 91,038 Km recorreguts. El seu germà, David Palomera, va ser plata i el bronze va ser de Brian Jansen.

· Resultats

A Vilanova i la Geltrú es van disputar la mitja marató i els 10 K de Vilanova, amb la presència de milers d’atletes que van gaudir d’un circuit clàssic al Garraf. Marc Martí, de l’Esportiu Penedès, va ser l’atleta més ràpid als 21 K amb 1:11:19, seguit de Lahcen Harbil amb 1:12:02 i amb el bronze de Daniel Moises amb 1:12:36.

Podi masculí Vilanova – Foto Organització

A la prova femenina, Elisabet Martín va ser l’atleta més ràpida amb 1:24:02. Martín, bronze al Campionat CAT de mitja marató, va dominar davant de Francina Gonzàlez amb 1:28:18 i amb el bronze de Miriam López amb un temps d’1:29:18.

Als 10 K, Joan Ferrer va ser el més ràpid amb 32:51, seguit d’Adrià Marín amb 33:42, i el bronze d’Adrià Colomer amb 33:49. A la prova femenina, Foix Montaner va obtenir la victòria amb 38:19, seguida de Laura Sànchez amb 38:55 i seguit de Laura Abella amb 39:20.

· Resultats

Cursa de La Sagrera – Foto Organització

Finalment, el barri de la Sagrera va celebrar una nova edició de la cursa de la Sagrera, amb una clàssica cursa de 10 K. Marc Guàrdia va ser el guanyador amb 31:33, seguit de Sergi Masip amb 32:26 i el tercer lloc d’Isaac Duarte amb 32:41. A la prova femenina, victòria de Marina Burgaya amb 36:52, seguida de Clara Aulinas amb 37:09 i el tercer lloc de Jeanne Cros amb 37:22.