Una desena d’atletes de Catalunya a dos campionats de ruta

524

Huelva acull el Campionat d’Espanya de 10 K en ruta a les categories absolutes i màster. A les 19 h de la tarda de dissabte, en una única cursa, tots i totes les atletes participants iniciaran la prova, amb sortida davant de l’estadi del Recreativo de Huelva, a l’avinguda del Decano.

Sis atletes catalans prendran part de la sortida, dels que en destaquen dos. D’una banda, Santiago Catrofe, un dels atletes catalans de ruta més destacat, a banda de ser també un referent a les proves de cros, sortirà amb opcions de victòria. De l’altra, l’atleta de l’Aldahra Lleida Abdelhakim Hamid, que arriba amb una millor marca de 31:21:74. Redouan Rouaz, de l’UA Terrassa, també prendrà part de la sortida.

· Reglament  · Informació tècnica   · Atletes inscrits

D’altra banda, diumenge, Saragossa acull el Campionat d’Espanya de marató. La sortida es donarà a les 8.30 h i comptarà amb una cinquantena de participants, dels quals cinc seran catalans.

D’entre els més destacats hi seran Xavi Tomasa i Carles Montllor. L’atleta berguedà de l’Ironwill Solideo ve de competir a la prova catalana de trail i buscarà una bona classificació a la marató, mentre que Montllor és un dels atletes catalans destacats en llarga distància, sent el primer català en la darrera Marató de Barcelona.

No obstant, també cal destacar la presència de dos atletes veterans, amb grans marques en el passat. Nacho Cáceres i Reyes Estévez també estaran a la sortida de la marató de Saragossa, tots dos amb 45 anys, amb l’objectiu de batre rècords màster i d’assolir una bona classificació.

· Reglament   · Informació tècnica   · Atletes inscrits