Una desena d’atletes de Catalunya al Mundial màster de trail

448

L’illa de Madeira, a Portugal, serà l’escenari del Campionat del món màster de trail, amb la presència d’una desena d’atletes de Catalunya. El municipi de Calheta acollirà les dues modalitats, de Long Distance i Uphill, on competiran els i les expertes del trail màster de tot el món.

La competició es disputarà durant el divendres, el dissabte i el diumenge, i diversos atletes participaran en ambdues modalitats. A les 09 h de divendres es donarà la sortida a la cursa Uphill femenina, mentre que a les 09.30 h serà la sortida masculina. Posteriorment, viurem dues sortides més, atribuïdes a les i els participants de categories màster inferiors, de 35 a 50 anys.

D’altra banda, dissabte a partir de les 10.30 h es disputarà la cursa oberta femenina i a les 11 h la masculina. Finalment, la modalitat Long Distance està reservada per diumenge, amb la sortida femenina a les 08 h i la masculina a les 08.30 h.

L’atleta catalana participant serà Judith Artigas, del CE Penedès, a la categoria Long Distance. D’altra banda, a la categoria masculina, destaca la presència de Pedro José Canals, que competirà a Uphill i Long Distance, igual que Lluís Olivé, del CA Mollet, o Wieslaw Podwika i Óscar Cabeza, un dels atletes catalans destacats en proves de trail o ruta a nivell màster. També destaquem la presència de Domingo Ortega, de l’UA Terrassa, a la categoria M75.

Aquest campionat tancarà la temporada màster de trail, un cop disputat també el cap de setmana anterior el Campionat d’Espanya a Canfranc.

· Informació