Una medalla catalana a l’ambient xafogós de Hyderabad

314

Tres atletes de Catalunya van competir ahir al Campionat del món de 50 K a Hyderabad, Índia, en una prova organitzada per la IAU. La RFEA va aconseguir un gran èxit amb tres dels seus atletes omplint el podi masculí individual, el que li va donar també el títol col·lectiu per equips. En aquest equip hi havia un català.

Carles Montllor va pujar a l’esglaó més alt del podi amb el seu equip RFEA. Van guanyar l’or als 50 K en un circuit intens i amb fortes dificultats climatològiques. La xafogor intensa va provocar que els i les atletes patissin per acabar la prova.

Mireia Sosa

De fet, Montllor no va poder acabar-la, després d’aturar-se al quilòmetre 35 degut a una indisposició. No obstant, l’atleta va poder pujar al podi al formar part del grup RFEA que va aconseguir la medalla d’or col·lectiva.

A la categoria femenina, Bàrbara Ramon tampoc va poder acabar la cursa per una indisposició. En el cas de Mireia Sosa, l’atleta lleidatana va acabar la prova 17a amb una marca de 3:41:17, sent la millor atleta RFEA classificada. No obstant, degut a les situacions d’abandonament de la prova, l’equip femení no va poder puntuar.

En el cas de Montllor, és una nova medalla internacional col·lectiva després d’aconseguir també la plata a l’Europeu 50 K la temporada passada.