Una vintena d’atletes de Catalunya al trail d’Espanya màster

511

Vint atletes de Catalunya competiran aquest dissabte al Campionat d’Espanya de trail running màster a la localitat aragonesa de Canfranc, a tocar dels pirineus. La seu, d’una increïble bellesa, posarà a provar els i les millors atletes de trail màster de l’estat.

La competició es disputa en el marc de la Canfranc-Canfranc, prova destacada aragonesa, amb inici a uns 1.195 m des de la famosa estació de tren del municipi i amb la meta en el mateix punt. Tindrà un desnivell de 1.800 m, amb el punt més alt al cim de La Moleta, a 2.572 m. La sortida es donarà a les 9 h i tindrà 25 K de distància.

A la categoria femenina, destaca la presència de sis atletes catalanes, entre elles, Maria Bertran, del CA Tarragona, Jessica Tipan, del CE Penedès, Esther Pascual, de l’UGE Badalona o Maria Filomena Canal, de l’AA Xafatolls.

A la categoria masculina, més d’una desena d’atletes catalans hi prendran part. Entre ells, Eduard Fernàndez, del JA Berga, Xavi Tomasa, de l’Ironwill, Alfonso Guillén, del CA Canovelles, Óscar Cabeza, del CA Santvi, José Gil del JA Montcada o Antonio Martínez, del CA Igualada.

Recordem que la temporada de trail va disputar durant la primera meitat de l’any la gran majoria de les seves competicions, i aquest campionat d’Espanya de trail running està situat en el calendari de cara a fer una prèvia al campionat del món màster de trail, que es disputarà el cap de setmana següent a Madeira, Portugal.

· Informació