València viurà dues competicions amb 12 catalans i catalanes

521

12 atletes catalanes i catalans es reuniran a la pista Lluís Puig de València per la disputa de dues competicions diferents. La primera que es disputarà serà el DNA athletics III european meeting nacional, organitzat per la RFEA, i on diversos clubs estatals s’enfrontaran en una selecció de proves diferents.

Un club català formarà part del DNA absolut, el FC Barcelona. Aquí trobem a Pol Retamal a la prova dels 60 mll, Oriol Ramos a la prova de llargada i Laura Hernàndez  i Geena Stephens a la prova dels 4×400 m mixt. D’altra banda, al Playas de Castellón trobem a  Aleix Porras als 4×400 m mixt i Aitana Radsma als 60 mt.

D’altra banda, a la mateixa hora, es disputarà el DNA athletics de promoció, amb la presència de tres atletes catalans, com ara Arnau Gómez i Marta Mitjans al relleu mitx “La Caza” i Gerard Rodríguez al relleu mixt 4×400 m amb el Playas de Castellón.

El DNA es disputarà durant el matí del dissabte de 9.30 h a 11.20 h la competició de promoció i 12 h a 13.50 h la competició absoluta.

D’altra banda, el diumenge 22 en horari de tarda, la Pista Coberta de València viurà l’U23 Mediterranean Championships, una prova internacional amb la presència de quatre catalans. De 16 h a 20.24 viurem totes les proves de la competició, amb una prèvia amb les semifinals dels 400 mll en horari matinal.

Hi participaran tres catalanes i catalans. Berta Segura competirà als 400 mll, Clara Fernàndez a la perxa i a la categoria masculina tindrem al velocista del Barcelona Atletisme Guillem Crespí, que farà el seu debut internacional.

A la prova participaran atletes dels països banyats pel Mediterrani, com ara França, Itàlia, Croàcia, Egipte o Grècia i d’altres propers com Portugal, federacions que solen assistir als Jocs del Mediterrani.

· Selecció Espanyola   · Horari