Viladecans acull el Campionat de Catalunya de 5K

711

Aquest diumenge es disputarà el Campionat de Catalunya de 5K, en el marc de la 15a edició de la Sansi Viladecans, organitzada pel CA La Sansi i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans. La prova començarà a les 10.30 h i es disputarà al Parc de la Marina del municipi del Baix Llobregat.

La prova va néixer a Lloret de Mar l’any 2007, i des del 2011 es disputa a Viladecans. L’any passat ja va acollir el campionat de Catalunya de la distància, amb victòries de Lahcen Aït Alibou i de Douae Ouboukir. Enguany seran més de 1.000 inscrits/es els qui participaran a la cursa, amb noms molt destacats que es disputaran el títol català.

En categoria femenina destaquem la presència de Cristina Silva, campiona de la cursa de la Mercè i de la Behobia d’aquest 2022, Rebeca Suàrez, Mercè Guerra, del CA Manresa, l’atleta italiana Elisa Melilli i la letona Kitija Valtere. En categoria masculina trobem a Dmitrijs Serjogins, campió de Catalunya de mitja marató, Artur Bossy, els atletes Brahim Fateh i Alejandro Rodríguez Pritchard, ambdós de L’Hospitalet Atletisme i l’atleta del Marroc Samir Aït, entre d’altres noms.

A més a més del campionat català, cal destacar tres curses infantils que es disputaran quan acabi la cursa de 5K, amb medalles per a tots els participants, amb sortida la primera d’elles a les 11.30 h. També participaran de la cursa general el col·lectiu d’esport adaptat Incluyendo Sonrisas.

Els dorsals es podran recollir durant el dissabte a l’Hotel Ibis Viladecans, d’11.30 h a 13 h i el mateix dia de la cursa, a la sortida, entre les 7.30 h i les 9.30 h.

· Web Cursa