Vilanova acull el Campionat de Catalunya sub 14

384

Si la setmana passada vam viure a Castellar del Vallès el Campionat de Catalunya sub 10 i sub 12, ara tindrem a Vilanova i la Geltrú la final del Campionat català sub 14, amb la presència de centenars finalistes que van aconseguir passar durant la prèvia ara fa dues setmanes.

A les 9h començarà la jornada amb el martell femení. S’allargarà la competició fins a la 13.05 h, moment en el que es disputarà els 80 mll femenins. Veurem un total de 23 finals durant la primera jornada. Diumenge, d’altra banda, la jornada tornarà a començar a les 9 h, en aquest cas amb el martell masculí. A les 12.40 h serà la darrera prova, amb la final dels 80 mt femenins. En aquesta segona jornada seran 19 proves les que es disputaran.

Uns 400 participaran en ambdues categories. Viurem finals amb 12 o 16 atletes, amb alguns d’ells competint en més d’una prova. A la primera volta, vam veure el RCAM de Marcel Samsó, del CA Granollers, als 1.000 m, el de Jeremiah Obro a la llargada amb 5.96 m, un atleta que també veurem als 80 mll, del Nàstic de Tarragona, i també vam tenir RCAT d’Aina Velasco, del CE Penedès, al disc. Seran tres dels atletes a tenir en compte a la jornada final.

· Reglament   · Normes Tècniques   · Atletes participants

A Tarragona, el dissabte, viurem un nou control sub 16 de promoció, el darrer abans de la prèvia del Campionat de Catalunya que es disputa a Cambrils el proper dissabte 22 de juny. De 9.45 h a 13.20 h es disputaran 21 proves que serviran per buscar bones sensacions amb bones marques de cara a la setmana vinent.

· Reglament   · Atletes inscrits