Vilanova estrena la temporada de llançaments menors

416

La setmana passada vam veure com Gavà estrenava la temporada de llançaments llargs absoluts amb el primer critèrium. Aquest cap de setmana és el torn dels atletes sub 16 a sub 20, en el que serà la primera jornada del Critèrium català de llançaments llargs d’hivern menors. Seran cinc jornades des d’aquest dissabte i fins l’11 de febrer.

La pista d’atletisme de Vilanova i la Geltrú acull aquesta primera jornada del Critèrium amb totes les proves de martell. Començarà a les 9.30 h amb el martell sub 16 femení, seguirà a les 11.15 h amb el martell sub 18 femení, a les 12.45 h es disputarà la jornada de martell masculí de sub 16 i femení sub 20 i finalment, a les 14 h, el martell masculí sub 18 i sub 20.

Pel que fa als inscrits i a les inscrites, en el martell sub 16 masculí destaca la presència d’Àlex Díez o Adrià Blanch, en el martell sub 18 d’Eric Recolons, d’Arnau Martínez, el campió català de l’aire lliure. Mentre que en el martell sub 20 seran quatre els atletes presents, entre els que destaca Jordi Pizarro.

Respecte a la categoria femenina, àmplia llista de participants en el martell sub 16, tot destacant a Ainhoa Orozco, del CA Sant Andreu de la Barca. A la prova sub 18 també tindrem una bona representació d’atletes, destacant a Aina Gost i Gemma Velàzquez, mentre que al martell sub 20 tindrem a Georgina Alabart i a Mònica Vallès.

Rubí i Santa Coloma de Gramenet seran els altres escenaris ja confirmats de les jornades catalanes del critèrium de llançaments menors. Es disputaran a partir de gener.

· Reglament   · Atletes inscrits