Vilanova ha acollit la tercera jornada del català de tardor

838

La Federació Catalana d’Atletisme ha organitzat a Vilanova i la Geltrú la tercera jornada del Campionat de Catalunya de tardor, una competició on comencem a veure competir els i les atletes sub 10 a sub 16 abans de la pista coberta. Uns 450 atletes s’han reunit avui al municipi del Garraf per disputar tot tipus de proves.

Podi Triatló Sub 16 femení – Foto: FCA

Pel que fa al triatló sub 10, un atleta local ha estat el guanyador. Liam Bailón, del Dinamik Vilanova, ha pujat a l’esglaó més alt del podi després de ser el millor en la suma de les proves del 60 mll, 1.000 m i pes. L’atleta del conjunt vilanoví ha estat acompanyat per Joan Rios, de l’Avinent Manresa i Marc Font, del GEiEG Gironí.

Al triatló femení, Carla Santacruz, de l’UA Rubí ha estat la millor i ha guanyat la medalla d’or, seguida de dues atletes de l’Avinent Manresa, Elsa Cinca i Paulina Olivé.

Podi Alçada sub 14 masculí – Foto: FCA

A la categoria sub 14 masculina cal destacar diversos atletes. Adrian Rueda ha estat el guanyador dels 1.000 m, als 220 mt, victòria de Jan Morales, del Martorell AC, Muluken Gil ha estat el guanyador de l’alçada, Julius Gonzalo el campió de la perxa, Enzo Couvreur el primer català del pes i Nahuel Urcola el guanyador dels 3.000 marxa.

A la categoria sub 14 femenina, Emma Alfari, del CN Reus Ploms, ha estat la guanyadora dels 1.000 m, Sara Fahim la campiona dels 220 tanques, Ariadna Giacardi, del CA Gavà, la primera a l’alçada, també del conjunt del Baix Llobregat ha estat la primera perxista, Gisela Collado. Anna Recuenco ha estat la campiona del pes, mentre que Gisela Andrés ha dominat als 3.000 marxa.

Podi 1.000 sub 16 femení – Foto: FCA

Finalment, a la categoria sub 16, trobem noms que ja han destacat durant aquest curs 2023. A les proves femenines, victòria d’Andrea Moreno, de L’Hospitalet Atletisme, als 3.000 marxa amb 16:17:65, Carla Rodríguez ha guanyat el disc amb 35.20 m, Carla Rovira ha guanyat la llargada amb 5.03 m, mentre que Vinyet Pujol ha dominat els 300 tanques amb 48.41. En darrer lloc, Ariadna Navarro, del CA Parets, ha guanyat els 1.000 m amb 3:22:19.

Carlos Rodríguez, Llargada – Foto: FCA

Pel que fa als nois, Marc Bevanent ha tornat a dominar els 1.000 m amb 2:51:54, Joan Cruzado, del CA Gavà, ha vençut amb 43.17, Víctor Jiménez, un dels atletes més destacats presents avui, ha guanyat la llargada amb 6.30 m, Daniel Gonzalo, un altra dels destacats, ha vençut al disc amb 51.07 m, mentre que Abel Pujol, de l’UGE Badalona, ha guanyat als 3.000 marxa amb 13:33:87.

Gavà acollirà la 4a jornada del Campionat de Catalunya de tardor la propera setmana, en el que serà el tancament del campionat que es disputa durant l’octubre i el novembre amb les categories de promoció.