Vilanova va acollir el Campionat de Catalunya sub 14

627

La temporada de promoció a Catalunya està arribant al seu final. Aquest cap de setmana hem viscut el Campionat català sub 14, una prova dividida en dues jornades que s’ha disputat a les pistes de Vilanova i la Geltrú. Vam viure dos rècords dels Capionats i dos rècords de Catalunya.

Els dos RCAT van ser, d’una banda, de Jeremiah Obro, del Nàstic de Tarragona, un atleta acostumat a batre aquesta classe de rècords. Obro ho va aconseguir als 80 mll amb una marca de 9.46. Un dels protagonistes però va ser Marc Bertran, del CA Igualada, que va ser capaç de batre un rècord del campionat i un altre de Catalunya.

El de Catalunya va ser al triple salt, amb una marca de 12.04 m, sent el primer atleta sub 14 a superar els 12 metres en la història catalana. A més, Bertran va ser capaç de fer l’RCAM als 220 tanques, amb un temps de 30.33.

Foto: FCA

Finalment, el darrer rècord va venir en categoria femenina. Lia Naranjo, del CA Mollet, va aconseguir la victòria i el rècord dels Campionats a la llargada, amb una marca de 5.40 m.

D’altres atletes destacats van ser Eduard López, del CA Manresa, amb dos ors, 150 mll i 600 mll, Leo Moreno, de la Unió Colomenca, amb doblet d’or de martell i disc, i el mateix Obro, amb doblet de 80 mll i llargada. A nivell femení, doblet d’or de Xènia Escriche als 150 mll i 220 tanques, Aina Velasco, doblet en disc i martell, sent equips com l’UA Terrassa, el mateix Cornellà o Manresa i el FC Barcelona els equips amb més ors femenins.

A nivell de clubs, l’Avinent Manresa va sumar 107,5 punts sumant les dues categories, seguit del Cornellà Atlètic amb 78 i CA Igualada amb 65.

· Resultats