Vilanova va acollir la prèvia del Campionat sub 10 a sub 14

946

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar la prèvia del Campionat de Catalunya sub 10, sub 12 i sub 14. Vilanova i la Geltrú va acollir durant tot el dia les prèvies de les tres categories, començant per la sub 10 al matí i seguint amb la sub 12 i sub 14 repartit durant tota la jornada. Milers d’atletes van buscar la classificació final pel Campionat que s’ha de celebrar el proper cap de setmana a El Prat del Llobregat.

14 proves de les categories femenina i masculina es van disputar a la prèvia del Campionat de Catalunya sub 10, amb la classificació de 12 atletes en els concursos de vòrtex, llargada, alçada o pes i de 16 atletes a les curses de 60 mll o 1000 m. Un centenar d’ells i elles van classificar-se pel proper campionat a El Prat.

Pel que fa al Campionat de Catalunya sub 12, la prèvia ens va deixar la classificació dels i les atletes en sis concursos de salts i llançaments i cinc curses, amb 21 proves en total comptant masculí i femení. Cal destacar que es van batre dos rècords, un RCAM de l’atleta Alisa Dyomina, del FC Barcelona, als 600 m amb una marca d’1:44:12 i el RCAT d’Hugo Rodríguez, del CA Palafolls, als 2.000 m, amb 6:21:02

Finalment, també es va disputar la prèvia del Campionat sub 14, amb tot el circuit de concursos, les nou curses, els quatre concursos de salts i els quatre de llançaments. En total 34 proves diferents entre masculí i femení amb quasi 450 atletes classificats i classificades per la gran final. Tots i totes les atletes que han destacat durant els controls anteriors hi van participar, doncs sense tenir en compte la marca, s’havia de demostrar que es podia arribar a la final del Prat amb la disputa de la prova a la prèvia.

Dissabte vinent viurem al municipi del Baix Llobregat la disputa del Campionat català sub 10 a sub 14, amb inici a les 10 h del matí i amb final a les 20 h del vespre, on uns 700 atletes buscaran pujar al podi de les diferents proves de les tres categories.

Resultats >   · Sub 10   · Sub 12   · Sub 14