VINE A CÓRRER A L’ESTADI

758

El proper diumenge 17 d’octubre es realitzarà una nova jornada de Vine a Córrer a l’Estadi, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme. Amb aquesta activitat es pretén apropar l’Estadi Olímpic Lluis Companys i la pràctica de l’atletisme a tothom que vulgui provar i gaudir de alguna especialitat atlètica.

L’activitat popular Vine a córrer a l’Estadi es va veure aturada per la pandèmia del Covid19 desprès de dos temporades on es realitzava l’últim diumenge de cada mes, des de l’octubre de 2018 que es va fer la primera jornada fins el febrer de 2020 que es va realitzar l’última.

L’activitat és gratuïta i l’horari és de 10,00 h a 13,00 hores. Amb l’assessorament de tècnics qualificats, els participants podem practicar diferents especialitats atlètiques en el marc més emblemàtic possible.

El Vine a córrer a l’Estadi està emmarcat en els nous usos que es vol donar a l’Anella Olímpica, per obrir-la als veïns de la ciutat i a tothom que vulgui gaudir de la pràctica atlètica.

· Web Estadi