Vols ser Entrenador/a d’Atletisme?

2242

Desde la FCA volem posar en coneixement de tots els membres del context atlètic els possibles itineraris formatius específics en Atletisme.

S’estableixen 3 categories formatives amb presència de la FCA dins el Projecte Formatiu FCA-ECE:

1) Títols Propis (Curs de Formadors).

2) Formació Permanent (Jornades Tècniques i de portes obertes).

3) Títols Oficials (Cicle Formatiu de Grau Mitjà i de Grau Superior).

En el que respecta a la formació oficial s’estableix la estructura de Distribucions Curriculars Flexibles on el 49% de la formació serà No Presencial (Virtual o en forma de treballs) i el 51% serà Presencial (Pràctiques + Habilitats Específiques).

Tant la formació de títols propis com de títols oficials dona accés al ROPEC (o com a Monitor Esportiu -sense possibilitat de presència a les competicions- com a Entrenador Esportiu).

Per accedir a la formació oficial, és requisit indispensable la realització de la Prova d’Accés Específica que es detalla al següent enllaç. Aquesta és requisit INDISPENSABLE per a accedir a la formació oficial. Té una validesa de 18 mesos.

Les proves d’accés d’aquesta convocatòria:

Inscripció: Del 3 al 21 de Maig de 2021

Pagament del preu públic d’inscripció: fins el 22 de Maig de 2021.

Llistes de persones admeses o excloses:

Provisionals: 28 de Maig de 2021.

Definitives: 4 de juny de 2021.

Proves físiques d’accés Cicle Formatiu: 21 de Juny a les 10h

Prova de capacitació alumnes via Curs de FORMADORS: 

23 de Juny a les instal·lacions de la ECE (El dia de la prova d’accés indiqueu als avaluadors que realitzareu la mateixa)

La preinscripció als Cursos d’Estiu (Blocs Comuns o Blocs Específics) de la ECE es farà del 4 al 20 de Maig mitjançant aquest formulari:  · Formulari

A més a més, des del Departament d’Ensenyament s’està impulsant la opció d’una versió allargada del Batxillerat en combinació amb Ensenyaments Esportius (3 anys).

Aquesta opció permet assolir la doble titulació de Batxillerat + Cicle Formatiu de Tècnic de Grau Mitjà en Atletisme de forma combinada.

Us detallem un enllaç amb tota la informació:   · Informació