WORLD ATHLETICS RELAYS

807

El passat cap de setmana s’ha celebrat el World Athletics Relays Silesia 21 a Chorzów, Polonia, amb la participació de cinc atletes catalans.

Bernat Erta, formant part de l’equip de relleus mixte de 4X400 m s’ha classificat en la sisena posició amb un temps de 3:19.65. Amb aquest lloc, l’equip espanyol es classifica directament per a participar als Jocs Olímpics de Tokio. Prèviament, a la jornada de dissabte van aconseguir el passi a la final i la classificació olímpica amb la segona posició a la semifinal i un temps de 3:18.98, registre que significava un nou rècord d’Espanya.

Als 4X400 m femenins, la Sara Gallego i la Carmen Sánchez es van situar quartes a la semifinal amb un temps de 3:34.92, desè millor temps que classifica a l’equip espanyol pel Campionat Mundial de 2022 a Oregón.

El relleu de 4X100 m femení, amb la Cristina Lara, també es va situar en la quarta posició a la semifinal amb un temps de 44.38 i novè temps general, que també classifica pel mundial d’Oregón.

Pol Retamal va participar al relleu curt de 4X100 m amb un temps de 39.30 i l’onzena posició general.