XXII GALA DE L’ATLETISME ESPANYOL

2243

El proper dissabte 21 de gener, la Real Federación Española de Atletismo celebrarà la 22a edició de la Gala de l’Atletisme Espanyol a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. En aquesta gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l’any, així com també els premis a persones i institucions dels diferents estaments del món de l’atletisme espanyol.
Cal destacar el Premi Especial de la RFEA que lliurarà a la Federació Catalana d’Atletisme com a millor federació autonòmica.
També rebran guardons la Beatriz Pascual, com a finalista al premi de millor atleta femenina de l’any 2016. Aleix Porras rebrà el premi especial RFEA pel seu rècord d’Europa Juvenil de 400 m tanques, Josep Molins premi especial RFEA per a la seva llarga trajectòria, Cristina Lara com a millor atleta promesa, Rosa Escribano el premi a la millor atleta veterana i per a la Berta Castells pel seu rècord d’Espanya en llançament de martell.
Durant la Gala, Jesús Àngel Garcia Bragado rebrà la medalla de plata dels 50 km marxa corresponent al Campionat del Món de Berlin 2009, on l’atleta que va entrar en primera posició va ser desqualificat recentment per dopatge.

· Notícia RFEA