CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL

2869

Ivan Hernández, Rècords de Catalunya de 80 m i 150 metres
Mubarek Peralta, Rècord de Catalunya de martell
Victor Barrado, , Rècord de Catalunya de pes

El passat dissabte 10 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès.
Amb una extraordinària jornada atlètica es va viure un gran nivell de marques d’atletisme de promoció.
Cal destacar l’actuació de l’Ivan Hernández (ISS-L’H) que va establir dos rècords de Catalunya infantils en les curses de velocitat. Als 80 metres va marcar un temps de 9″83 i a la prova dels 150 metres va establir un nou registre de 17″96. Seguint amb la categoria infantil, el Mubarek Peralta (CG Tarragona) va millorar el rècord de Catalunya de llançament de martell amb un tir de 48,11 metres.
A la categoria aleví, va ser el Victor Barrado (CE Universitari) qui va millorar el rècord de Catalunya de llançament de pes amb una marca de 11,32 metres.