CAMPIONAT D’EUROPA SUB23

2101
Cristina Lara

Cristina Lara, Campiona d’Europa de 4X100 m

El passat cap de setmana, del 13 al 16 de juliol, es va celebrar el Campionat d’Europa Sub23 a Bydgoszcz, Polònia, amb una gran participació dels atletes catalans.
La Cristina Lara s’ha proclamat campiona d’Europa de la prova de relleus 4X100 metres on l’equip espanyol ha aconseguit la victòria amb un temps de 43”96, registre que representa un nou rècord d’Espanya promesa de la modalitat. L’atleta barcelonina ha realitzat l’últim relleu i ha protagonitzat una impressionant remuntada fins a la primera posició. La Cristina Lara també va participar a la prova dels 200 metres, marcant 23”68 a les sèries classificatòries i 23”57 a la semifinal, registre que no li va donar el passi per a la final.
Mohamed Zarhouni ha estat molt a prop del pòdium als 10.000 metres classificant-se en la quarta posició amb 29’52”02. Jordi Torrents ha aconseguit una magnífica sisena posició als 5.000 m amb 14’17”32. També Miguel Alberto Blanco ha estat sisè en llançament de martell amb 70,06 metres.
Aleix Pi va marcar 5,25 m en la qualificació de salt amb perxa i 5,20 m en la final que li va significar la desena posició. Alexis Rodríguez es va classificar en l’onzena posició de la final dels 3.000 m obstacles amb 9’02”42. Mònica Clemente va saltar 4,10 m en perxa que no li van donar el passi per a la final i que la van situar en la quinzena posició.
Gerard Mateu Porras va marcar 14”55 als 110 m tanques, Javier Delgado va fer 51”52 a la sèrie de 400 m tanques permetre disputar la semifinal però en aquesta va patir una desqualificació, Zoya Naumov va marcar 2’06”24 als 800 m que la van deixar molt a prop de la final, Cristian Ravar va marcar 63,19 m en llançament de martell, Martina Rodríguez 4’27”67 als 1.500 m, Sonia Nasarre 1’01”37 als 400 m tanques i Marc Sánchez va saltar 2,06 m en d’alçada.