RUTA 2 D’OCTUBRE

1671

El proper diumenge 2 d’octubre el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes arreu de Catalunya.
La 36a Cursa Popular Solidària Ciutat de Cornellà, organitzada pel Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores al carrer del Rugbi amb un recorregut urbà de 10 km amb arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi.
La 34a Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc, organitzada pel Club Atletisme Olot – Terra de Volcans i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de la ciutat. Amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports, el tret de sortida es donarà a les 09,30 h amb un recorregut urbà de 10 km pels indrets més característics de la ciutat.
L’11è 10 km Valls d’Andorra, organitzada pel Club Atletisme Valls d’Andorra, pels carrers de la Parròquia d’Andorra la Vella, amb sortida i arribada a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La sortida es donarà a les 09,30 h i paral·lelament es realitzarà una cursa solidària de 5 km a benefici d’Unicef.
La 2a Cursa Mercabarna, organitzada per Mercabarna. Amb dos distàncies de 5 km i 10 km, la sortida es realitzarà a les 11,00 hores al carrer Major de Mercabarna, amb un recorregut molt singular, ja que es realitzarà pels principals mercats d’aliments majoristes. Una jornada de portes obertes atlètica que pretén apropar un equipament com el mercat central majorista als ciutadans.

·Web Cornellà / ·Web Olot / ·Web Andorra / ·Web Mercabarna

COMPARTIR
Article anteriorRUTA 24 i 25 de SETEMBRE
Següent articleDiada del Jutge 2016