RUTA 21 DE NOVEMBRE

547

El proper diumenge el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.

El 42è Campionat Internacional de Fons del Ripollès, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll. La mitja marató té un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll. La sortida es donarà ales 10,00 hores a la carretera de Sant Joan, Plaça de l’Ajuntament.

La 41a Mitja Marató de L’Espirall a Vilafranca del Penedès, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall. La sortida es donarà a les 10:30 hores al carrer de Baltà de Cela, davant de l’Espai Jove la Nau, Barri L’Espirall, i arribada al mateix indret. Aquesta edició també representa el Campionat de Catalunya Universitari de Mitja Marató.

La 28a Rodi Mitja Marató de Lleida, organitzada per l’Associació Esportiva Ekke. La sortida es donarà a les 10,30 hores a l’Avinguda Rovira Roure, davant del Gimnàs Ekke, amb un recorregut íntegrament urbà.

La 22a Cursa de Martorell, organitzada pel Martorell Atlètic Club i l’Ajuntament de la ciutat, sobre una distancia de 5 km. La sortida es donarà a les 10:00 hores al carrer Josep Vilar, davant les pistes d’atletisme del CE Torrent de Llops.

La 9a edició dels 10 km de Les Franqueses, organitzats pel Club d’Atletisme a 4 el Km i el Patronat Municipal d’Esports de la ciutat. Amb una distància de 10 km i un circuit urbà de 5 km pels voltants de les Franqueses, la sortida a les 10,00 hores al Pavelló Municipal de Les Franqueses del Vallès.

· Web Ripoll   · Web Vilafranca   · Web Lleida   · Web Martorell   · Web Les Franqueses