Concentració de salts al CAR de Sant Cugat

680

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest dissabte 3 de desembre una concentració i formació tècnica de salts, amb atenció especial a les quatre modalitats destacades, la llargada, el triple salt, l’alçada i la perxa. La seu escollida serà el CAR de Sant Cugat, lloc dels darrers entrenaments especialitzats.

Fins a 36 atletes han estat citats, juntament amb els seus entrenadors i entrenadores, per assistir a la jornada, que començarà a les 11 h i s’allargarà fins a les 18 h. En aquestes set hores, els i les atletes tindran l’opció de fer dues sessions d’entrenament on podran millorar, entre d’altres aspectes, la tècnica específica de cada especialitat amb un test amb mitja cursa, els multisalts, amb una sessió de 10 metres de cursa sense claus i el salt vertical Drop Jump. Finalment, es faran valoracions de la velocitat de llançada dins de cada especialitat.

La concentració està destinada a atletes que han estat recentment en categoria sub 16 i sub 18, o bé que ho seran la temporada 2023. Pel que fa als coordinadors, en Gustavo Adolfo Becker i en Marc Sànchez seran els encarregats de la concentració d’alçada, l’Àlex Cristià i l’Igor Bychkov de salt amb perxa i la Maria Duran i la Cora Salas seran les encarregades del salt de llargada i el triple salt.

D’entre els i les atletes seleccionades destaquen la Sòfia Rubio o l’Arnau Zeberio al salt d’alçada, l’Adrià Ripollès, l’Arlet Sust i en Lluc Subirós a la perxa i l’Isaías Artigas, la Carla Cagigós, l’Ivan Garcia, la Blanca Weber o la Gabriela Ruiz en salt de llargada i triple salt. Tots ells i elles han destacat recentment en campionats de Catalunya i a nivell estatal.

· Convocatòria