Cap de setmana intens de promoció a Sabadell

707

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana tres campionats en categories de promoció a la Pista Coberta de Sabadell. Les categories sub 12, sub 14 i sub 16 tindran el seu moment durant dissabte i diumenge, amb la disputa, del Campionat de Catalunya sub 16 individual, de l’altre, amb el Campionat de Catalunya de proves combinades sub 12 i sub 14.

Dissabte serà el torn dels sub 16. A les 11 h començarà el campionat amb les semifinals dels 60 mll i les finals de llargada masculina i femenina i de perxa femenina. A la 13 h acabarà la primera jornada amb la final dels 60 mll. I de nou, per la tarda donarà inici la competició durant la segona jornada, a partir de les 16.30 h i fins a les 18.55 h, hora prevista pels relleus.

Molts i moltes de les atletes presents en aquest campionat individual ja van participar al campionat de clubs sub 16 d’ara fa un mes i mig. Destaquem els guanyadors d’aquell dia, com ara Jonatan Masllorens a la prova dels 60 mll, Joel Alabart als 300 mll, Pol Rosselló als 600 mll, Adrià Boyano als 1.000 m, Àlex Morente als 3.000 m, Gerard Latorre als 60 mt, Roger Jara a l’alçada, Adrian Riveiro a la perxa, Víctor Jiménez a la llargada (on va aconseguir el RCAT), Víctor Ayala al triple i Pau Crespo al pes. Tots ells estaran presents, juntament amb d’altres atletes amb opcions de podi, en aquest campionat català. També cal destacar a Alejandro Muñoz a l’alçada, Alejandro Morante als 60 mll i Pau Moreno als 60 mt.

D’altra banda, l’Agrupació Atlètica Catalunya, el CA Canaletes, el CA Tarragona, el GA Lluïsos de Mataró, el Pratenc AA i l’UA Terrassa seran els equips finalistes al relleu 4×300 m.

A la categoria femenina també participaran moltes de les atletes que van competir aquell dia, com ara Mariona Armero als 60 mll, Martina Hurtado als 300 m, Abril Vallbona als 600 m, Aina Escriche als 1.000 m, Mercè Junyent als 60 mt, Lucia Molina i Jana Queralt a l’alçada, Blanca Moreno a la llargada, Judit Franco al triple salt i Mariona Arenas al pes. A banda d’elles, cal destacar la presència d’atletes com Amira Bemnerzouk i Rabab Ouzemmou als 3.000 m, Ada Serrano als 60 mt, Mireia Redondo als 300 mll, Paola Serrano als 600 m i Carla Gallardo als 60 mll.

Finalment, els clubs participants al relleu 4×300 m seran l’Agrupació Atlètica de Catalunya, el CA Manresa, el CA Igualada, el CA Tarragona, el Cornellà Atlètic i el FC Barcelona.

· Reglament   · Atletes admesos

D’altra banda, durant el matí del diumenge, es durà a terme el Campionat de Catalunya de proves combinades sub 12 i sub 14, amb la presència d’una cinquantena d’atletes, vint-i-cinc per categoria, que miraran de pujar al podi en categoria masculina i femenina.

Els i les atletes sub 12 disputaran un total de tres proves, els 60 mll, la llargada i el pes, i la competició donarà inici a les 9.30 h amb la prova de la velocitat, seguida a les 10 h dels salts i a les 10.45 h dels llançaments.

Finalment, els i les atletes sub 14 disputaran un tetratló, amb les proves de 60 mll pels nens i dels 60 mt per les nenes, la llargada, el pes i l’alçada, donant inici a les 10 h amb les proves a la recta i finalitzant a la 13.35 h amb l’inici del concurs de llargada.

Sub12 > · Reglament   · Atletes admesos

Sub14 > · Reglament   · Atletes admesos