Canovelles acull el Campionat de Catalunya de trail de relleus

407

Diumenge s’estrena una nova competició al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme. Arriba el Campionat de Catalunya de relleus mixtos de trail, en el marc de la IV Arrels Trail. La sortida i l’arribada de la prova seran al centre històric del municipi del Vallès Oriental, al carrer Sant Feliu. Es disputaran curses de totes les categories des de sub 10 a absolutes i es donarà inici a les 10.30 h del matí.

Precisament, a aquella hora, arribarà la prova sub 10 i sub 12, de 4 voltes en un circuit de 1.200 metres. A les 11 h serà el torn dels i les sub 14, amb 4 voltes a un circuit de 1.500 metres. Finalment, el plat fort arribarà a les 11.35 h, amb el Campionat català sub 16, sub 18, sub 20 i absolut, amb 4 voltes i 2.000 metres.

El relleu serà de noia, noi, noia i noi i el canvi es farà amb una polsera que s’hauran d’intercanviar en una zona delimitada d’uns 20 metres. La gestió de la competició anirà a càrrec del CA Canovelles, una entitat acostumada a acollir proves catalanes, com el cros de relleus mixtos o una prova del GP de cros.

S’han inscrit un total de 18 equips de relleus mixtos. El CA Canovelles, amb 11 equips, és el que més aporta a la competició, seguit del CA Pobla de Segur, amb tres. També hi seran presents el CA Mollet, el CA Vic o el CE Penedès. En el relleu absolut, per exemple, el CA Canovelles presenta dos equips, en els quals en un hi haurà la presència de Núria Escudero i Marçal Roig, dos atletes que ja hem vist recentment pujant a podi de campionats de trail.

L’equip local també aporta grup a sub 20, amb Yousra Laghmich al capdavant, i al grup sub 18, amb Carla Yanguas com a líder del grup. La prova sub 16 estarà molt igualada, amb CA Pobla de Segur i Rabab Ouzemmou com a líder, el CA Canovelles i Guillem Cuartero al capdavant i el CE Penedès. La cursa sub 14 serà la que tindrà una participació més gran d’equips. Més d’una setantena d’atletes hi participaran.

· Reglament   · Atletes inscrits